logo
Home » Aanbod » Seminaries » Aangifte personenbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 250 euro
Datum: 04 mei 2020
van

On demand

Opmerkingen:

Wie inschrijft voor P.B. aangifte ontvangt gratis de 'Belastinggids - aanslagjaar 2020' (uitgeverij Pelckmans Pro).

Als verschillende medewerkers van één en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor het aangifteseminarie vennootschapsbelasting aj. 2020, bedraagt de deelnameprijs 250 euro voor de eerste inschrijving en slechts 190 euro voor de volgende inschrijving(en).

Het seminarie is beschikbaar vanaf 4 mei 2020 en duurt 7 uur.  Inschrijven kan t.e.m. 31 oktober 2020.

Dit seminarie komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

 

Geen soortgelijke opleidingen gevonden

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Aangifte personenbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE (20/08 E)

Het online seminarie aangifte personenbelasting Aj 2020 bespreekt niet alleen alle vakken van de aangifte personenbelasting Aj 2020 maar geeft ook een ruimere achtergrond bij de genomen maatregelen om tot deze aangifte te komen.

De digitale versie van dit seminarie is opgedeeld in tien verschillende sessies, variërend in tijdsduur tussen een half uur en drie kwartier. Op die manier is de informatie op een zeer vlotte wijze te verwerven en in verschillende onderdelen te bekijken. In totaliteit beschikt u daarmee over 6u30 permanente vorming.

Het uitgesteld bekijken van dit seminarie biedt een aantal interessante functionaliteiten, zoals een zoekfunctie naar gebruikte woorden binnen de slides van de presentatie, waarna de opname naar dat betrokken onderdeel doorspoelt. U kiest zelf op welk ogenblik u naar de opnames kijkt.

De deelnemer kan vragen stellen die aan de docenten worden bezorgd.

Elke deelnemer aan dit seminarie ontvangt een syllabus (van meer dan 1000 blz.) waarin op een grondige wijze een overzicht gegeven wordt van de personenbelasting voor het aanslagjaar 2020.
De syllabus bevat relevante verwijzingen naar wetgeving, rechtspraak, administratieve circulaires en rechtsleer. Daarenboven krijgen de deelnemers de alom bekende “Grondige cursus Aj. 2020”, hét naslagwerk over de personenbelasting (750 blz.). Daarenboven krijgt u ook slidebundels.
Op verzoek van de deelnemer, kunnen de documentatiebundels worden toegestuurd.

Wie inschrijft voor P.B. aangifte ontvangt gratis de 'Belastinggids - aanslagjaar 2020' (uitgeverij Pelckmans Pro).

Op deze wijze hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de komende aangifteperiode op efficiënte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.

Sprekers

Pieter Debbaut
Hoofdredacteur Belastinggids, Tax adviseur Liantis
Maurice De Mey
Belastingconsulent, Prof. FHS
Nathalie Nimmegeers
Senior Tax Manager BNP Paribas Fortis, Gastdocent FHS