Stefanie Van Moen

Jezelf kunnen presenteren, mensen inspireren, inhoud overbrengen met impact en charisma, het zijn belangrijke vaardigheden die aan te leren zijn en dat is wat Stefanie van Vox Consult voor u doet.

Als stem- en sprekerscoach zorgt Stefanie ervoor dat je zelfzeker en zonder zenuwen leert spreken voor groot en klein publiek. Ze helpt beroepssprekers (ondernemers, leidinggevenden, docenten, …)   op zoek te gaan naar de juiste spreektechnieken om op een authentieke en impactvolle manier te connecteren met hun publiek.

Stefanie studeerde af als logopediste aan de KULeuven en startte een multidisciplinaire groepspraktijk waar zij instaat voor de stemtherapie. Nadien richtte ze Vox Consult op waarmee ze zich focust op het coachen van sprekers via trainingen, workshops of individuele coaching op maat.

Ze is gecertificeerd NLP-coach, ontwikkelingsgericht coach en geaccrediteerd Insights Discovery Facilitator. Haar eerste boek ‘Stem in transitie’ kwam uit in maart 2019 bij Academia Press. Het boek behandelt de link tussen stem & gender, stem & identiteit, stem & sociale omgeving en het richt zich tot iedereen die de mogelijkheden van zijn of haar stem wil verkennen.

Meer info: www.voxconsult.be of LinkedIn  www.linkedin.com/in/stefanie-van-moen