PrintVerstuurDeel

Most Entrepreneurial Student Award EMS/Randstad

Jaarlijks richt de Faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen KU Leuven Campus Brussel een prijs in voor de meest ondernemende student met als sponsors Randstad en EMS (EHSAL Management School). 

Dit jaar ging de eer naar Miriam Melanie Medina Matute. Melanie is een Peruaanse studente die naast haar studie Master of Business, Economics & Management aan de KU Leuven, ook een stage gedaan heeft bij Oksigen, een sociale incubator te Brussel. Daarbij heeft ze een grote passie opgevat voor Sociaal Ondernemerschap.
Naar de toekomst toe heeft Melanie de sterke ambitie om de verder ontwikkeling van haar land te ondersteunen, via een gespecialiseerd programma naar sociale ondernemers die deze roeping met haar delen. Haar hogere doel daarbij is op termijn de beste sociale incubator te worden in Peru.

Voor het succesvol afronden van haar studie aan de Faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen, voor het demonstreren van haar ondernemerschapsvaardigheden en gedrevenheid, voor haar gerichte en systematische groei naar persoonlijk ondernemerschap, en –tenslotte- voor haar engagement om andere mensen te helpen hun ondernemerschapsdroom te realiseren waarmee ze meteen ook haar eigen droom kan waarmaken, zijn dan ook de redenen waarom Melanie de Most Entrepreneurial Student Award EMS/Randstad ontvangt.

Raymonde Wauters, Algemene coördinator EMS, overhandigde haar de cheque van €500 vanwege EMS en Birgit Moonen en Michèle Plancquaert, beiden Senior Consultant bij Randstad, overhandigden voor Randstad een assessment ter waarde van hetzelfde bedrag.

EMS hoopt dat deze Award voor Melanie een extra troef mag zijn bij de verdere opbouw van haar sociale incubator, en dat het op langere termijn ook mag dienen als een sterk baken en een blijvende energiebron bij haar ondernemerschap. Veel succes!

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn
Ondermeer volgende bedrijven en organisaties schonken ons hun vertrouwen ...