PrintVerstuurDeel

Nieuwe lichting afgestudeerde postgraduaatstudenten starten hun carrière met ervaring

Zo’n 200-tal EMS-postgraduaatstudenten zijn klaar voor de arbeidsmarkt. Ook bij deze cruciale volgende stap staan we hen bij op verschillende manieren.

De economie herneemt. De ‘war for talent’ is duidelijk voelbaar. Uit het spontane ruime aanbod van vacature- en stage-aanbiedingen dat we dagelijks ontvangen, selecteren we deze interessant voor onze studenten van de postgraduaten Marketingmanagement, HRM, Finance en securities en Digitale marketing en communicatie. Via het digitale leerplatform houden we onze studenten op de hoogte met de hoop hen zo te helpen in de zoektocht naar een geschikte job.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onder de vleugels van EMS vrijwillig stage te lopen. Deze stage moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet ze ondermeer inhoudelijk aansluiten bij het postgraduaat dat men volgt. Meer info vind je hier.

Het samenwerkingsakkoord met Randstad is nog een extra troef voor onze studenten om goed gewapend die job te veroveren die prima aansluit bij hun verwachtingen én competenties.

Succes allemaal! Hou ons op de hoogte net zoals Nathan, student postgraduaat Finance en securities, intussen al in Shanghai. Hij is er momenteel Finance Intern bij Palfinger Trading.

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn
Ondermeer volgende bedrijven en organisaties schonken ons hun vertrouwen ...