Print VerstuurDeel

Ligging

Adres:
Odisee/KU Leuven Campus Brussel
Stormstraat 2
1000 Brussel

Wegbeschrijving

Als u met de trein komt:

Station: Brussel Centraal
Neem de hoofduitgang (tegenover het hotelcomplex Le Meridien) en ga rechtsaf de Keizerinlaan op (deze straat gaat over in de Berlaimontlaan). U blijft volgen tot u aan de tweede lichten op uw rechterkant de St.- Goedele kathedraal ziet. Aan deze tweede lichten slaat u linksaf de straat in die zich 'tegenover' de kathedraal bevindt: dit is de Stormstraat. Campus Brussel bevindt zich aan uw rechterzijde. De hoofdingang van Campus Brussel bevindt zich op nummer 2.

Als u met de wagen komt:

Vanuit Antwerpen/Breda (Nederland):
Vanuit Antwerpen volgt u de E19 richting Brussel. Op de ring van Brussel volgt u richting Luik, u neemt de snelweg E40 Brussel/Luik maar kiest onmiddellijk richting Brussel. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum.* Op het grote Schumanplein (aan gebouwen Europese Commissie) neemt u de tweede afrit rechts. U bent nu in de Wetstraat (vijfbaansweg). Blijf steeds het midden aanhouden (enkele opeenvolgende lichten). Aan de kruising met de kleine ring (brede laan met twee rijrichtingen) gaat u rechtdoor richting centrum. Ook aan de volgende lichten (aan uw linkerzijde ligt het Warandepark) kiest u rechtdoor. Na de tweede lichten gaat u rechtsaf en draait u 90° mee rond de Sint-Goedelekathedraal. U kiest voor de eerste straat links. Aan de lichten gaat u rechtdoor. Nu bent u in de Stormstraat. Campus Brussel bevindt zich aan uw rechterzijde.


Vanuit Leuven/Luik (Duitsland):
U rijdt op de E40 richting Brussel Centrum. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum. Zie verder bij 1*.
Vanuit Gent/Oostende/Londen (Groot-Brittannië)
Neem in Oostende de snelweg E40 richting Brussel. Aan het einde van de snelweg kiest u rechtdoor richting Centre/Centrum. U neemt de tunnel van de kleine ring (voor u ziet u de basiliek van Koekelberg). In de tunnel neemt u de afrit Rogier. Aan de tweede lichten slaat u rechtsaf (tegenover een bijzonder architecturaal glazen kantoorgebouw). U volgt de Emile Jacqmainlaan tot op het De Brouckèreplein. Aan de lichten op het plein gaat u linksaf. U volgt de Bisschopsstraat omhoog en neemt de tweede straat links. Voor u ziet u de Campus Brussel.
Vanuit Bergen/Charleroi (Frankrijk)
Neem de E19 richting Brussel. Neem in Brussel de ring in oostelijke richting naar E411 toe, de snelweg naar Namen. Neem vervolgens de E40 Brussel-Luik richting Brussel. U neemt de tunnel richting Centre/Centrum. Zie verder bij 1*.
Vanuit Zaventem-luchthaven
U neemt in de luchthaven de trein richting Brussel centrum. U verlaat de trein in Brussel-Centraal. Daar bent u op wandelafstand van EHSAL. In station Brussel-Centraal. Neem de hoofduitgang (tegenover het hotelcomplex Le Meridien) en ga rechtsaf de Keizerinlaan op (deze straat gaat over in de Berlaimontlaan). U blijft volgen tot u aan de tweede lichten op uw rechterkant de St. Goedelekathedraal ziet. Aan deze tweede lichten slaat u linksaf de straat in die zich tegenover de kathedraal bevindt: dit is de Stormstraat. De EHSAL-gebouwen bevinden zich aan uw rechterzijde. De hoofdingang van EHSAL bevindt zich op nummer 2. Reken op een reistijd van 20 à 25 minuten. Vanuit Zaventem-luchthaven kunt u tevens met een taxi snel richting centrum rijden. Neem steeds een taxi met een officieel insigne. Reken op een reistijd van 15 à 20 minuten.

Uw wagen kan u desgewenst parkeren in nabijliggende betaalparkings:

1. Parking "City" open tot 23 uur
2. Parking "Grote Markt" open 24 op 24 uur, ingang tegenover Centraal Station
3. Parking " Muntplein" open 24 op 24 uur
4. Parking "Schildknaap" open 24 op 24 uur
5. Parking "Brouckereplein" open tot 01 uur

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn