PrintVerstuurDeel

EHSAL Management School (EMS)

EHSAL Management School (EMS) werd opgericht in 1988 met als doel lang- en kortlopende postuniversitaire opleidingen te ontwikkelen voor professionals uit het bedrijfsleven en uit de social profit sector.

Wat startte vanuit het “Topprogramma Accountancy” is ondertussen uitgegroeid tot een van de leidinggevende business schools in Vlaanderen, met een ruim, gevarieerd en kwaliteitsvol aanbod dat zich richt zowel naar professionals, als naar pas afgestudeerde bachelors en masters die hun basisopleiding willen aanvullen met een praktijkgerichte specialisatieopleiding (postgraduate dagprogramma’s). De opleidingen van EMS genieten een sterke reputatie in de markt en bieden steeds een  verantwoord evenwicht tussen theorie en praktijk en een opmerkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Vanaf het academiejaar 2015-2016 vormt EMS een samenwerking tussen de KU Leuven (Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen) en Odisee Hogeschool. Dit betekent o.m. concreet dat alle postgraduaten en alle opleidingen met getuigschrift van EHSAL Management School (EMS) vanaf dat academiejaar gecertificeerd worden door zowel Odisee Hogeschool,  als door de KU Leuven (co-certificering) en dat de diverse programma’s aangestuurd worden vanuit een stuurgroep met vertegenwoordigers van Odisee en van de KU Leuven. Alumni genieten dus voortaan van een getuigschrift dat door beide partners wordt erkend en bekrachtigd. Deze joint venture bevestigt daarmee de waardevolle positionering van EMS in de markt.

Bijgaand vindt u meer info over de missie van EMS.

 

 

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn