Print VerstuurDeel

Getuigenissen

Een inspirerend programma dat me als IT Manager de handvaten geeft om succesvol te zijn.

Dit programma zorgt voor een 360° overzicht van zowel theoretische als toepasbare elementen. De vier modules zijn zeer uiteenlopend maar tegelijkertijd bijzonder samenhangend gebracht, dankzij heel ervaren docenten. Het strategische element helpt je om je eigen organisatie beter te begrijpen en stimuleert je om hiertoe zelf meer bij te dragen.

De behandelde frameworks & methodologieën geven je een inzicht om effectiever te worden in je job, in zowat alle gebieden, inclusief het legale aspect. Afsluiten met een adviesnota die zeer praktisch toepasbaar is op je omgeving, geeft je het voldane gevoel dat dit programma je op een hoger niveau laat presteren.

Yannick Van Melkebeke, IT Talent Manager UCB Biopharma / 2017-2018


De cursus "IT Strategie en Organisatie" volgde ik vooral om een bredere basis te hebben in een aantal IT frameworks. Professioneel kwam ik immers daar regelmatig mee in aanraking.
De vier gevarieerde modules hebben me ook effectief inzicht gegeven in de belangrijkste service management, enterprise architectuur en governance methodologieën. De cursus is een goede voorbereiding op eventuele foundation certificatie in ITIL of COBIT.
Naast de frameworks was er ook aandacht voor de rol van IT in het bepalen en uitvoeren van de bedrijfsstrategie en de wettelijke bepalingen relevant voor IT projecten en diensten. 
Alleszins de cursus bracht een brede inleiding vol relevante thema's voor zowel zij die een functioneel/technische sturende rol uitoefenen als zij die een IT management functie ambiëren.

Wouter Vandenbussche - Identity Management Consultant - Verizon / 2014-2015


Na het volgen van de richting projectmanagement, waar ik zeer tevreden over was, ging ik op zoek naar een vervolg. Op de EMS-website wekte de richting "IT Strategie & Organisatie" mijn interesse en na een bezoek aan één van de infodagen vooraf, was ik helemaal overtuigd.

De opleiding is een echte aanrader voor iedereen die zijn algemene IT-management kennis wil verbreden. Tijdens de verschillende modules wordt de theorie afgewisseld met enkele praktische oefeningen, zodat je de opgedane kennis meteen kan uittesten. Ook de adviesnota, die aan het einde van het schooljaar moet worden verdedigd, heeft bij voorkeur een onderwerp dat praktisch bruikbaar is binnen je bedrijf. De opgedane kennis en inzichten heb ik meteen kunnen toepassen binnen mijn huidige functie.

Wellekens Frederick, Operations Coördinator ICT Services Bpost / 2011-2012


 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn