Print VerstuurDeel

Inschrijvingsprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 3450 EUR voor het volledige programma. Het inschrijvingsgeld kan, indien gewenst, betaald worden in twee schijven, respectievelijk bij de start van het eerste (voorjaar) en tweede (najaar) deel van het programma. De eerste schijf bedraagt 2000 euro, de tweede schijf het saldo van 1450 euro. Syllabi en het examengeld voor de examenzittijd 1 zijn in het inschrijvingsgeld inbegrepen. Voor examenzittijd 2 bedraagt het examengeld €100.

Er geldt een korting van 10 % vanaf 3 deelnemers uit eenzelfde bedrijf die inschrijven voor hetzelfde volledige programma.
EMS-alumni van de executive programma's en de postgraduaatopleidingen, genieten eveneens van een korting van 10 %. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

De opleidingen van EHSAL Management School zijn erkend in het kader van de kmo-portefeuille, waardoor u tot 40% subsidie kunt bekomen van de Vlaamse overheid. Meer info op www.kmo-portefeuille.be. Informeer u tijdig want de subsidieaanvraag kan slechts tot maximum 14 dagen na de start van de opleiding.

 
Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Bezoek ons op YouTube Bezoek ons bij LinkedIn